Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 16, 2011 in Bibliotheek | 0 comments

Bibliotheken van beroemdheden

Bibliotheken van beroemdheden

Flavorwire toont met Celebs, They’re Geeks Like Us: Libraries of the Rich and Famous een aardig inkijkje in de bibliotheken van een aantal beroemdheden. Onderstaand mijn favoriete privébiebliotheek, die van Karl Lagerfeld. Flavorwire putte overigens uit een artikel in de New York Observer, Let’s All Marvel At Karl Lagerfeld’s Chic and Well-Stocked Library!, om een verwijzing naar diens bibliotheek op te nemen. De foto is van de hand van Todd Selby.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This