Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 14, 2011 in Innovatie, Internet | 0 comments

Iets leuks gevonden? Noem de bron!

Iets leuks gevonden? Noem de bron!

Het immer uitdijende aanbod van publieke content op het web is één van de meest waardevolle elementen van het sociale netwerkgebeuren. Het delen van materiaal is hierdoor immers eenvoudig en legaal. Het gemak ervan en het feit dat het gratis is heeft echter wel als nadeel dat vergeten wordt dat hierachter nog steeds noeste mensenarbeid schuil gaat. En die heel normale huis-, tuin- en keukenmens vindt het ook fijn bedankt te worden voor geleverde diensten. De enige mogelijke betaling, los van rechtstreekse complimenten, is het opnemen van een bronvermelding of verwijzing. In onderstaande infographic So You Found Something Cool on the Internet… (de bron dus) wordt dit op aantrekkelijke wijze verbeeld.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Iets leuks gevonden? Noem de bron! « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Jeroen de Boer. Jeroen de Boer said: postte op z'n blog: Iets…
  2. Open Trends nieuwsselectie 18 January 2011 » Open Trends - [...] Iets leuks gevonden? Noem de bron! Muziek & de bibliotheek [...]

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This