Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 19, 2010 in Internet, Social Media | 3 comments

You need to get off Facebook

3 Comments

  1. Hij is leuk, mooi, gaaf, en waar! en ik ben clean voor meer dan 3 maanden 😉

  2. Heel mooi. Geweldig zoals iedereen aan het einde wordt aangesproken: “You’re all beautiful people that are much more wonderful in person”.

  3. In connectie hiermee is artikel Zadie Smith over Facebook in de NY Review of Book (http://www.nybooks.com/articles/archives/2010/nov/25/generation-why/?pagination=false) en in de NRC van afgelopen zaterdag -- de ingekorte versie -- (http://digitaleeditie.nrc.nl/digitaleeditie/NH/2010/11/20101218___/2_01/full_page_2_01.html) erg toepasselijk. Citaat: “But here I fear I am becoming nostalgic. I am dreaming of a Web that caters to a kind of person who no longer exists. A private person, a person who is a mystery, to the world and—which is more important—to herself.”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention You need to get off Facebook « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Sanne Roemen, Jeroen de Boer and others. Jeroen de Boer said: postte…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This