Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 15, 2010 in Internet, Muziek, Open Source, Open Standaarden, Social Media | 0 comments

Gemashupte open source muziekinstrumenten

In het artikel Zoybar: Open-Source Music Hardware Architecture wordt aandacht besteed aan een open ontwikkelgemeenschap Zoybar. Deze groep richt zich volledig op de hardwarekant van muziekinstrumenten. Met behulp van een modulaire hardwarekit kunnen verschillende instrumenten gemashupt worden en vanzelfsprekend kunnen eigen inventies worden verwerkt. Geheel in de open source-traditie wordt dit gedocumenteerd aan de gemeenschap ’teruggegeven’.

Zoybar is an open R&D Lab for academic, hobbyist, and commercial developers to easily create music instruments and applications. Zoybar`s unique open R&D model provides access to both hardware and production files for further customizations and development by the end users themselves. Zoybar is a new form of expression of knowledge and information.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This