Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 7, 2010 in Auteursrecht, Bibliotheek, Blogs, Internet, Social Media | 0 comments

Creative Commons kerstlied

Zoals ik eerder al een keer aanstipte behoren grote aantallen kerstliedjes niet tot het publieke domein (Santa Claus Is Coming To Town bijvoorbeeld). Om deze situatie te illustreren heeft een aantal vooraanstaande voorvechters van vrije content een bijdrage geleverd aan een kerstlied dat deelbaar is en wel met een Creative Commons licentie. Al is de knipoog duizendmaal waardevoller dan het vocale eindresultaat, zeker als Lawrence Lessig en Cory Doctorow de moeite hebben genomen hun stembanden in de strijd te gooien.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This