Pages Menu
Categories Menu

2 Comments

  1. Ik ben hoegenaamd niet van plan om mee te werken aan een snertproject als WikiLeaks. En aan anonimiteit doe ik ook niet. I am librarian.be. I do forgive. I go forget. You will see me when you least expect me 🙂

    • Er is hier ook geen sprake van anoniem. Zoals ik het lees staat anoniem voor ons, als burger. En wij moeten eisen dat overheden transparant zijn. Wikileaks toont aan dat dat allerminst het geval is en daarbij past een tegenstem.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Hoe iedereen een bijdrage aan Wikileaks kan leveren « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by bibliotheek20, Jeroen de Boer. Jeroen de Boer said: postte op z'n blog:…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This