Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 4, 2010 in Internet, Social Media | 0 comments

Als jij de kussens opschudt speel ik nog een potje deathmetal

Wat struinend door Tubeify kwam ik gisteren onderstaande video tegen van een dame genaamd Meghan the Metal Queen. Volkomen onbedoeld overigens, want mijn zoektocht betrof beelden van de band The Faceless. Omdat zij echter een nummer van hun vertolkt was ze één van de treffers. Opmerkelijk en een beetje vervreemdend, zo zou ik de homevideo willen typeren. Die dame op de achtergrond die onverstoorbaar het bed opmaakt en een beetje heen en weer dart, terwijl Meghan vrij achteloos een ongewoon complex stukje deathmetal uit haar gitaar tovert.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This