Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 1, 2010 in Bibliotheek, Social Media | 4 comments

Workshop sociale media in de bibliotheek

Vanmorgen had ik het genoegen een workshop sociale media te mogen verzorgen voor een groep bibliotheekcollega’s van Friese bibliotheken. Onderstaand de presentatie die ik daarbij gebruikte, waarbij ik onder meer schaamteloos geput heb uit de presentatie die Wilma van den Brink onlangs gaf bij het NVB Congres. Een goed verhaal verdient het immers navolging te krijgen.

4 Comments

 1. Heb ik geen enkel probleem mee 🙂 Mooi gedaan die prezi en ook weer leerzaam voor mij!

  • en laat het nu een keer geen Prezi, maar een Keynote zijn 😉

 2. Mijn collega’s op werk waren inderdaad ook nieuwsgierig! Ik heb je blog even getipt. Dank voor de leuke presentatie.

  Groetjes,
  PJ

 3. Ziet er goed uit Jeroen!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Workshop sociale media in de bibliotheek « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Wilma and Peter Evers, Joost Heessels. Joost Heessels said: RT @wbk500: Mooi…
 2. Flippen in de bieb « Muziek & de bibliotheek - [...] media-project voor bibliotheken in Fryslân organiseerden collega Henk Jonker en ik twee workshops. De eerste deed ik zelf, de…
 3. Film talenten in Friesland | Wilma van den Brink - [...] in Leeuwarden. De vraag om de training te geven kwam van Jeroen de Boer en was in het kader…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This