Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 24, 2010 in Internet, Social Media | 0 comments

Thrashkerstverlichting

Slayer, de ongekroonde koningen van de thrashmetal, houden wel van engelen. Weliswaar niet niet die uit de hemel, maar toch. Of ze ook wat kerstmis hadden betwijfelde ik, maar na het zien van onderstaande kerstverlichtingsshow is die volledig weggenomen.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Thraskerstverlichting in de reprise at Muziek & de bibliotheek - [...] de muziek van Slayer (ditmaal klassieker South of Heaven) weer tot een weldaad aan kerstinspiratie. Hier de verlichting van…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This