Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 31, 2010 in Social Media | 0 comments

Nederland? wiet, hash, Sodom en gesubsidieerde landbouw

Het is altijd goed om te weten hoe de buitenwacht tegen je aankijkt. In de blogpost The Great European Shouting Match op Big Think wordt weer een aantal fijne cliché’s uit de kast gehaald. Sommige pijnlijk, andere uiterst vermakelijk. Zo zien de Duitsers Turkije als ‘workforce’, de Italianen Rusland als Gazprom, Bulgarije IJsland als Björk en de Amerikanen Italië als Godfather. De kaarten zijn oorspronkelijk afkomstig van Alpha Designer.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Nederland? wiet, hash, Sodom en gesubsidieerde landbouw « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by SFW Group, SfW Group, Daniel, SFW Group, Jeroen de Boer and others.…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This