Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 30, 2010 in Bibliotheek, Social Media | 0 comments

iRetrophone

iRetrophone

Een leeg cassettedoosje gebruiken als iPhonehouder is natuurlijk handig en vooral goedkoop. En in het licht van Sony’s besluit eindelijk de verkoop van Walkman’s te staken ook nog eens camp, want wie koopt er dán nog teepjes? Al lang obsoleet, maar zeker niet aan schoonheid ingeboet, is het bakelieten telefoontoestel. En die kan je ook gebruiken om je iPhone in op te bergen. Het is dan wel weer jammer dat het om een moderne replica gaat, maar blijkbaar kan je niet alles hebben.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This