Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 30, 2010 in Bibliotheek, Social Media | 0 comments

Geniaal: een boekenkasttrap

Geniaal: een boekenkasttrap

Een tekort aan vierkante meters? Of behoefte de ruimte die boekenkasten, bijvoorbeeld in de bibliotheek, innemen te gebruiken voor de mogelijkheid innovatie concepten een plek te bieden, maar het papier niet gelijk naar een magazijn of archief te verbannen? De Londense Levitate Architecture and Design Studio heeft een oplossing: de Bookshelf Staircase, oftwel een boekenkasttrap.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Geniaal: een boekenkasttrap « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Judith Pietersma , Jeroen de Boer. Jeroen de Boer said: postte op…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This