Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 28, 2010 in Bibliotheek, Open Source, Open Standaarden, Social Media | 0 comments

TasteKid ontdekt je smaak

TasteKid ontdekt je smaak

Via Booklover kwam ik zojuist terecht op TasteKid, een service die zich ten doel heeft gesteld ‘je smaak te exploreren’:

Our mission is to help people easily learn about things they might like. The vast quantity of resources and information available nowadays makes it impossible to discover everything that one could enjoy. However, the discovery process can be significantly improved by giving recommendations based on a person’s existing taste in music, film or literature.”

Mijn eerste indruk is, zeker als je het vergelijkt met een dienst als GetGlue, dat TasteKid veel rustiger van opzet is. Verrassend vond ik daarnaast de aanwezigheid van talloze toepassingen, uiteenlopend van een Twitter Game tot een iPhone-app en de mogelijkheid TasteKid als zoekmachine in te stellen. En qua smaakmatches doet het ’t wat mij betreft helemaal niet slecht. Ik weet niet uit welke bronnen TasteKid allemaal put, maar het zijn in ieder geval niet de minste.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This