Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 22, 2010 in Internet, Social Media | 0 comments

Ook in 1980 lag de muziekindustrie op sterven

Dat is althans het geluid dat in onderstaande twee video’s klinkt. De video laserdisc zou de redding zijn, voorzien van kekke effecten, verhaalstructuren en gewenste elementen voor volwassenen (seks) en kinderen (cartoons). De laserdisc zou nooit echt van de grond komen, maar de intentie tot innovatie is er eentje waaraan de huidige platenbazen een voorbeeld moesten nemen. En niet te vergeten: in de twee volgende decennia zou de muziekindustrie meer winst maken dan ooit tevoren.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Ook in 1980 lag de muziekindustrie op sterven « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Jeroen de Boer, Jeroen de Boer. Jeroen de Boer said: postte op…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This