Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 11, 2010 in Auteursrecht, Bibliotheek, Social Media | 0 comments

Word een Creative Commons superheld

Word een Creative Commons superheld

Creative Commons is een licentiesysteem dat makers in staat stelt om hun auteursrechtelijk beschermd werk voor bepaalde vormen van hergebruik vrij te geven, zonder dat de bescherming die het auteursrecht hen biedt, wordt opgegeven. Zij is nu een project gestart om sympathisanten ervan de kans te bieden een Creative Commons Superhero te worden. De reden daarvoor is de volgende:

Imagine a world where knowledge flows freely and can be built upon without limits. Imagine a world where culture, art and media are available to everyone, scientific content is shared by corporations and research institutions, and shared intelligence augments human rights efforts across borders.”

Een superheld word je door een bedrag te doneren, uiteenlopend van 25 tot 1.000 dollar. Dat kan hier.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This