Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 7, 2010 in Bibliotheek, Social Media | 0 comments

Milieuvriendelijke en sociaalbewogen laptopsleeve

Milieuvriendelijke en sociaalbewogen laptopsleeve

Een laptoptassen van Hello Rewind zijn gemaakt van overbodig geworden tshirts.

Een laptoptas, gemaakt van oude tshirts, waarvan een deel van de opbrengst gaat naar de slachtoffers van sexslavernij. Daarmee kan je slechts instemmen toch? Dit geslaagde staaltje maatschappelijk ondernemen is bedacht door het bedrijf Hello Rewind. Het werkt als volgt: wanneer het tijd is weer eens je kledingkast uit te ruimen zoek je een tshirt dat je eigenlijk niet weg wilt doen, maar desondanks niet meer draagt. En het liefst met een aantrekkelijk design, in mijn geval een oud Slayer-shirt bijvoorbeeld.. Dat stuur je op naar Hello Rewind, dat het vernaait tot een geschikt vehikel om je laptop of ander apparaat in mee te nemen. Binnen twee tot vier weken ploft het resultaat op de deurmat en is je banksaldo 49 dollar minder. Toegegeven, duurder dan een conventionele sleeve, maar daarmee heb je het milieu niet geholpen en is er geen geld gedoneerd aan het ondersteunen van de slachtoffers van sexuele uitbuiting.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This