Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 6, 2010 in Bibliotheek, Social Media | 0 comments

Paul Auster op de PlayStation

Paul Auster op de PlayStation

Mijn favoriete schrijver is Paul Auster. De aandacht werd daarom snel getrokken toen ik vandaag las dat het eerste deel van Auster’s The New York Trilogy, The City Of Glass, wordt uitgebracht voor de Sony PlayStation Portable. Henry Volans van Auster’s uitgever Faber and Faber zegt hierover:

People think of PSP gamers as at the more serious, committed end of the gaming market, but it never does to second guess your market. […] We like the idea of bringing in something unexpected. The PlayStation portable is just another device that can be used to read, and our job as publishers is to make our books as widely available as we can.”

Van de oorspronkelijke versie van City Of Glass (1985) verscheen in 2004 een stripversie, gemaakt door Paul Karasik en David Mazzucchelli. Deze kwam terecht op plaats 45 in The Comic Journal’s “Top 100 Most Important Comics of the Century“. Het is deze bewerking die naar de PlayStation vertaald is.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This