Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 3, 2010 in Internet, Muziek, Social Media | 0 comments

Weekendmuziek: The Sword

Met kop en schouders steekt The Sword uit boven de andere muziek die ik deze week beluisterde. Na mij eerste kennismaking met deze band een kleine week geleden ben ik namelijk redelijk verslingerd geraakt aan de groove, sterke melodieën en het warme geluid. En ik ben er nog lang niet klaar mee denk ik. En ontdekt via Spotify.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This