Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 2, 2010 in Bibliotheek, Social Media | 0 comments

Wens: een Music Hack Day voor de bibliotheek

Wens: een Music Hack Day voor de bibliotheek

In het artikel The Music Industry and the Developers That Can Save It wordt uiteengezet dat open api’s talloze kansen bieden om innovatie muziektoepassingen te ontwikkelen. Eerder maakte ik me al sterk een voor het faciliteren van een zogenaamde Music Hack Day. Allereerst om te laten zien dat bibliotheken deze mogelijkheden signaleren en omarmen. Daarnaast om resultaten ervan in te durven zetten en eigentijdse technologische mogelijkheden in te zetten om, in dit geval muziek, te verspreiden Ik hoop dat hiervoor bij de aankomende Bibliotheek2.0 Happening een aanzet gedaan kan worden (al is het geen aanleiding geweest voor het organiseren daarvan). Persoonlijk zal ik me er in ieder geval voor inzetten een Music Hack Day of iets dat daaraan analoog (leuke term in dit geval) is van de grond te krijgen. Wie wil meedoen is van harte welkom!

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Wens: een Music Hack Day voor de bibliotheek « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Jeroen de Boer, Jeroen de Boer. Jeroen de Boer said: postte op…
  2. De muziekbibliotheek van straks « Muziek & de bibliotheek - [...] en/of geschreven heb lijken namelijk op hun plek te vallen: Spotify in de bieb, online bladmuziek, hackersweekenden. En dat…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This