Pages Menu
Categories Menu

Posted by on okt 1, 2010 in Internet, Muziek, Open Source, Open Standaarden, Social Media | 0 comments

Youtube geremixt: ThruYOU

Waarschijnlijk loop ik ontzettend achter, maar vandaag maakte ik kennis met het werk van Ophir Kutil, beter bekend als Kutiman. Op zijn Youtubepagina zijn video’s te zien die gemaakt zijn volgens deze werkwijze:

At first I took some drummers – before I had the idea about ThruYou I took some drummers from YouTube and I played on top of them – just for fun, you know. And then one day, just before I plugged my guitar to play on top of the drummer from YouTube, I thought to myself, you know – maybe I can find a bass and guitar and other players on YouTube to play with this drummer.”

Het resultaat lijkt me zonder uitzondering voorafgegaan door urenlang zoeken, arrangeren en monteren. Daarom is het weinig verrassend dat Open Culture vandaag een post aan hem wijdde. Geweldig voorbeeld van het creatief gebruik maken van open content.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This