Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 20, 2010 in Bibliotheek, Privacy, Social Media | 0 comments

Honderdduizenden Duitsers tegen Google Street View

Honderdduizenden Duitsers tegen Google Street View

Honderdduizendeen Duiters hebben aangegeven afbeeldingen van hun huizen of gebouwen niet in Google Street View opgenomen te willen zien. Inwoners van Duitsland konden dit, tegen de reguliere werkwijze van Google in, aangeven voordat de dienst in het land ingevoerd wordt. Het is Google’s voornemen later dit jaar 20 Duitse steden in Street View op te nemen en bezwaren daartegen kunnen tot 15 oktober worden ingediend. Het bedrijf hield weliswaar rekening met een flink aantal opt-outs, maar 200.000 bezwaren hadden zij niet voorzien. Desondanks is het de verwachting dat Google de bezwaren respecteert.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This