Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 16, 2010 in Bibliotheek, Innovatie, Internet, Netneutraliteit, Social Media | 0 comments

Ik ben tegen verregaande internetcensuur

Ik ben tegen verregaande internetcensuur

Vanavond heb ik bezwaar gemaakt tegen het wetsvoorstel waarmee de overheid verregaande rechten krijgt om (hen) onwelgevallig materiaal, zonder tussenkomst van de rechter, van het internet te verdwijderen, danwel (delen van) website/blogs te blokkeren of af te sluiten. Het bezwaar kan worden ingediend via een internetconsultatie.

Op de website van Bits Of Freedom is een brandbrief (zie ook hieronder) te lezen die als bijlage kan worden meegestuurd in de consultatie. Neem dus evenals mij en anderen ook de moeite om (hopenlijk) uw stem tegenstem te laten horen. Het is de kleine moeite meer dan waard.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This