Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 15, 2010 in Auteursrecht, Bibliotheek, Social Media | 0 comments

MusOpen’s Kickstarter hoeft maar één keer aangetrapt te worden

MusOpen’s Kickstarter hoeft maar één keer aangetrapt te worden

Het is een understatement het MusOpen-project op Kickstarter succesvol te noemen. Voor Record and release free music without copyrights werd ingezet op 10.000 dollar, maar is uiteindelijk ruim 68.000 dollar bij elkaar gecrowdfund. Het bedrag is afkomstig van 1276 schenkers, waarbij het merendeel (463) een bedrag van 50 dollar of meer doneerde. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van de projectdoelstelling (het opnemen en uitgeven van de symfonieën van Beethoven, Brahms, Sibelius en Tchaikovsky). Maar daarnaast zie ik uit naar de besteding van het resterende bedrag. MusOpen droomt zelf in ieder geval al wel:

What about beyond 10k?
Every $1000 buys a complete set of Mozart violin sonatas, or all of Chopin’s mazurkas, ballades, or nocturnes… a little money buys a LOT of music.”

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention MusOpen’s Kickstarter hoeft maar één keer aangetrapt te worden « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by OpenNieuws, Jeroen de Boer. Jeroen de Boer said: postte op z'n blog:…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This