Pages Menu
Categories Menu

Posted by on aug 28, 2010 in Bibliotheek, Muziek, Social Media | 0 comments

Meedenken met OpenIDEO

Meedenken met OpenIDEO

Innovatienieuws twitterde vanavond over OpenIDEO. Dit voor iedereen toegankelijke online innovatieplatform is een initiatief van IDEO, een bedrijf dat zich bezighoudt met design en innovatie. Het doel van OpenIDEO is het betrekken van een grotere groep mensen bij het ontwerpproces en de daarbij behorende stadia van inspiratie, concepting en evaluatie. De site is kortgeleden opengesteld en heeft twee actuele uitdagingen: How might we increase the availability of affordable learning tools & services for students in the developing world? en How can we raise kids’ awareness of the benefits of fresh food so they can make better choices?. Grote vraagstukken dus. De resultaten van het ontwerproces zijn weliswaar in eerste instantie toegespitst op een probleem van een bepaalde opdrachtgever (sponsor), maar,

all concepts generated are shareable, remix-able, and reusable in a similar way to ‘creative commons’. The hope is that some of these concepts will become reality outside of OpenIDEO.com.”

[vodpod id=Video.4196876&w=425&h=350&fv=]

OpenIDEO, posted with vodpod

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Meedenken met OpenIDEO « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Edwin Mijnsbergen, Jeroen de Boer. Jeroen de Boer said: postte op z'n…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This