Pages Menu
Categories Menu

Posted by on aug 14, 2010 in Bibliotheek, Internet, Social Media | 7 comments

Wallekman, Mayoman en de Astma Boys

http://www.flickr.com/photos/intangible/

Heel goed op de hoogte ben ik er niet van, de hometaperscene. Destijds rolde ik bij Dodorama wel eens in een performanceavond waar exotische figuren uit deze ondergrondse muziekwereld hun kunsten kwamen vertonen, maar veel verder ben ik er nooit ingeraakt. In het aanbod van de Staalplaatcatalogus zag ik het staan, maar aanschaffen deed ik het nooit. Aan mijn muzikale behoeften, volgens velen bij tijd en wijle redelijk extreem, wordt blijkbaar niet zozeer voldaan door zo hard, schurend of ongeregeld mogelijk. Nu scheer ik wel heel gemakkelijk een gehele scene over één kam, maar ik kan het niet eenvoudiger stellen. Dit neemt overigens niet weg dat ik er geen waardering voor heb, of af en toe heel hard om kan lachen. Bezoek bijvoorbeeld eens de site van FCKNG BSTRDS (zie bovenstaande foto) en klik maar gewoon wat raak. En onderstaande performance van Mayoman is niets anders dan hilarisch. Toen ik vannacht, na dit bij Jelle voorgeschoteld te hebben gekregen, naar huis fietste dacht ik bij mezelf: “wat moet het toch heerlijk zijn eens zó uit je plaat te kunnen gaan!”

Mayoman
– Watch more Videos at Vodpod.
Underground Noise deel 1
– Watch more Videos at Vodpod.
Underground Noise deel 2
– Watch more Videos at Vodpod.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

7 Comments

 1. Heb je de film “The Idiots” al eens gezien?

  • Nee, nog niet. Zijn dat allemaal Mayomannen? Ik moet vandaag trouwens ook de hele dag aan Bananaman denken. Was vroeger op de VPRO.

   • De film gaat over mensen die totale vrijheid ervaren door fulltime geestelijk gehandicapt te spelen. Heel interessant!

    Bananaman is denk ik voor mijn tijd. Heb het even opgezocht op youtube 🙂

  • Graag gedaan!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Wallekman, Mayoman en de Astma Boys « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Jeroen de Boer, Jeroen de Boer. Jeroen de Boer said: @artelse 'k…
 2. astma | Infofabriek | 24/7 Actueel! - [...] Nu wordt het wel heel obscuur. Mayoman? http://muziekbibliotheek.wordpress.com/2010/08/14/wallekman-mayoman-en-de-astma-boys/ [...]

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This