Pages Menu
Categories Menu

Posted by on aug 11, 2010 in Bibliotheek, Social Media | 0 comments

Koffie met een twitterkrant

Koffie met een twitterkrant

Niets menselijks is ons vreemd, ook niet in het digitale domein. Het begrip krant heeft hierom, hoogstwaarschijnlijk juist vanwege haar vertrouwde karakter, de weg naar Twitter gevonden. Eerder wijdde ik al een post, The Twitter Times maak je zelf, aan dit verschijnsel. Enkele dagen geleden maakte ik hiernaast kennis met paper.li. Ook dit is een online krant die gevuld is met items die door jezelf of volgers, gedurende een dag, door en voor Twitter verzameld is. Wanneer ik mijn eigen editie ervan bekijk kan ik niet anders concluderen dan dat het me meer aanspreekt dan Twitter Times. Dat heeft vooral te maken met de vormgeving, waarmee onze zucht naar mooie dingen maar weer eens bevestigd wordt. Er zal daarom ongetwijfeld binnen de kortste keren een uitvoering beschikbaar komen die nog aansprekender oogt. Voor nu voldoet paper.li echter uitstekend. Ook in Bibliotheek Leeuwarden-editie uiteraard!

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This