Pages Menu
Categories Menu

Posted by on aug 10, 2010 in Bibliotheek, Innovatie, Internet, Muziek, Social Media | 0 comments

Onuitgebrachte song Soundgarden lekt uit

Onuitgebrachte song Soundgarden lekt uit

In Badmotorfinger gaat mee naar een onbewoond eiland stak ik al mijn persoonlijke loftrompet over dit album van Soundgarden. Groot was mijn enthousiasme dan ook toen The Daily What meldde dat er een destijds onuitgebracht nummer, getiteld Black Rain, van dit album naar het internet gelekt is. De site waarnaar men verwees had echter een Youtube-versie van het nummer in de aanbieding, waarvan de inhoud door Universal Music achter slot en grendel geplaatst is. Weinig verrassend. Maar ach, een eenvoudige Googlesearch bracht me op muziekblog Rock It Out! die het nummer beschikbaar heeft. Ik vraag me af waarom Soundgarden destijds heeft besloten Black Rain niet te gebruiken. Het heeft alle kwaliteiten die van Badmotorfinger een klassieker hebben gemaakt: een stuwende 9/8e, sterk refrein en Chris Cornell in topvorm. Black Rain verschijnt, lees ik op Rock It Out!, eind september op de Soundgardenverzamelaar Telephantasm – A Retrospective en zal tevens worden gebruikt in de nieuwe Guitar Hero.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This