Pages Menu
Categories Menu

Posted by on aug 9, 2010 in Bibliotheek, Internet, Social Media | 0 comments

Nederlandse versie van Social Media Revolution

In De onstuitbare opmars van social media nam ik destijds een filmpje op, Social Media Revolution, waarin de explosieve groei van social media verbeeld wordt. Het was tevens het moment waarop ik kennismaakte met Socialnomics, een aanrader voor iedereen die is geïnteresseerd in het thema. Dankzij een tweet van Eric Hennekam bekeek ik vanavond een Nederlandse versie van Social Media Revolution. Niet alleen de taal is de onze, maar er zijn ook specifiek vaderlandse cijfers in opgenomen.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Nederlandse versie van Social Media Revolution « Muziek & de bibliotheek -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Albert Roele, Jeroen de Boer. Jeroen de Boer said: postte op z'n…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This