Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 18, 2010 in Internet, Muziek, Social Media | 0 comments

Weekendmuziek: Bar Kokhba

Het zal bij het Rotterdamse Dodorama (wat helaas niet meer bestaat, mooi waren die zondagochtendconcerten) geweest zijn dat ik de eerste plaat van Bar Kokhba aanschafte. In dit project liet John Zorn de muziek uit het Masada-songbook uitvoeren door uiteenlopende kamermuziekensembles. Het resultaat is geweldig mooie muziek, warm, kwetsbaar en virtuoos, maar Zorn zou Zorn niet zijn als de boel ook wel eens uit de bocht vliegt. Dat laatste element is bij Bar Kokhba echter maar sporadisch aanwezig, wat het de ideale instapmuziek voor Zorn-geïnteresseerden maakt.

Hierbij een Spotify-playlist van wat er van Bar Kokhba aanwezig is.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This