Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jun 25, 2010 in Bibliotheek, Internet, Social Media | 2 comments

Het casettedoosje krijgt een nieuw leven

Het casettedoosje krijgt een nieuw leven

Op Bright las ik een bericht over een iPhone-case in de vorm van het welbekende cassettedoosje. Omdat ik het een leuke vinding vond plaatste ik het bericht op Twitter, waarop ik welhaast onmiddelijk een reactie kreeg van Patrick Vanhoucke. De strekking van zijn verhaal is dat het idee van een cassettedoosje als bescherming van je iPhone allerminst een nieuwe vinding is. Hij stuurde me onderstaande link naar een Youtubevideo om dat kracht bij te zetten. Ik zal vanavond eens kijken welk cassettebandje ik opoffer om mijn iPhone een nieuwe onderkomen te kunnen geven.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

2 Comments

  1. Hallo Jeroen, Ik ben meestal een stille genieter van jouw observaties. Nu wordt het toch tijd dat ik je laat weten dat ik het leuk vind om je blogs te lezen. Goed weekend!

  2. Nou zeg, dat is nog eens leuke manier om het weekend in te gaan 🙂 Bedankt!! En heel veel plezier in Moskou. Ik hou je blog in de gaten!

Trackbacks/Pingbacks

  1. iRetrophone « Muziek & de bibliotheek - [...] leeg cassettedoosje gebruiken als iPhonehouder is natuurlijk handig en vooral goedkoop. En in het licht van Sony’s besluit [...]
  2. Eland houdt telefoon overeind at Muziek & de bibliotheek - [...] tapedoosjes en een vroege voorvader is het nu de beurt aan de eland om een telefoon overeind te houden.…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This