Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jun 9, 2010 in Bibliotheek, Muziek, Social Media | 0 comments

De geschiedenis van elektroakoestische muziek in 62 delen

De geschiedenis van elektroakoestische muziek in 62 delen

Muziekblog Dualtrack vormt voor de liefhebber van elektronische muziek en aanverwante stromingen een waar walhalla. Het overzicht van elektroakoestische muziek História da Música Eletroacústica, verdeeld in 62 meer hapklare delen, is echter een heus huzarenstukje. De collectie samengesteld door een Portugese student en kent een chronologische volgorde, beginnend in 1937 en eindigend in 2000. Of het allemaal éven rechtenvrij is durf ik niet te stellen, maar over het algemeen is de beschikbaarheid van dit soort materiaal op z’n zachtst gezegd lastig. In Spotify zal het bijvoorbeeld ook grotendeels schitteren door afwezigheid. Daarom is het bewonderenswaardig dat iemand de moeite genomen heeft dit materiaal te selecteren en beschikbaar te maken.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This