Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 31, 2010 in Bibliotheek, Muziek, Social Media | 0 comments

Muziek delen wordt eenvoudig met Spotify’s afspeellijstjes

Muziek delen wordt eenvoudig met Spotify’s afspeellijstjes

Ik ben nu een aantal dagen bezig met het bedenken en maken van Spotify-afspeellijstjes en ik moet zeggen dat ik me daar uitermate mee vermaak. Het meest eraan vind ik dat het je aanzet tot nadenken over wat je leuk vindt, of waarvan je denk dat je er wel een beetje kijk op hebt. Klop bij mij daarom niet aan voor uiteenlopende stromingen en genres als Britpop, Songfestivalhits of Nederpop uit de 70’s. Aan het goede adres bent u wel voor bijvoorbeeld:

Metal Highlights
Glitch ’n Stuff
Hardbop!
oldschool electronics

Ik ben er alleen nog niet achter hoe ik kan zien of er wel animo bestaat voor wat ik zoal bijeenbreng, maar misschien moet ik daarnaar nog iets beter zoeken. Volgende stap is het maken van een afspeellijst met anderen. Wellicht aardig in het licht van Edge::Rumori.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This