Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 23, 2010 in Bibliotheek, Internet, Social Media | 0 comments

1 uur 1 magazine

1 uur 1 magazine

Afgelopen vrijdag nam ik deel aan 1 uur 1 magazine, een initiatief van Nieuwe Garde Leeuwarden. Het lijkt een dooddoener te stellen dat een uur wel erg weinig is om, in ons geval, drieeneenhalve pagina te moeten vullen, maar ik kan het toch niet achterwege laten. Zeker als je in ogenschouw neemt dat wij elkaar niet kenden en er dus als vijf minuten gespendeerd werden aan wie is wie en wie doet wat. Na een korte brainstorm, uitgaande van het centrale thema tijd, kwamen wij uit op de subonderwerpen Stop de tijd en Heimwee, waarna er grofweg 40 minuten resteerden om het te realiseren. Het resultaat in gedrukte vorm moet ergens aankomende week verschijnen.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This