Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 19, 2010 in Bibliotheek, Muziek, Social Media | 0 comments

mSpot lijkt niets nieuws onder de zon

mSpot lijkt niets nieuws onder de zon

Op het moment dat m’n externe harde schijf loopt te ratelen omdat er ruim 38.000 tracks in Spotify geïmporteerd worden lees ik een nieuwsbericht over een andere clouddienst, mSpot. “Alweer een nieuwe ster aan het firmament?”, was mijn eerste gedachte. Maar nee, zoals het eruit ziet niet. mSpot lijkt slechts muziekopslagruimte in de cloud te bieden. Deze kan je vervolgens op je telefoon, momenteel alleen voorzien van Android, beluisteren. Afgaand op de reacties van de ’techies’ op Tweakers.net niet bijster bijzonder en tevens weinig lastig om te realiseren. Nu is dat laatste geen criterium om iets op te beoordelen, maar blijkbaar kunnen we de komende tijd wel meer van dit soort diensten verwachten. Daarbij zal het echter meer draaien om de beschikbare schrijfruimte dan om vernieuwende ideeën. Maar goed, niet iedereen kan met een briljant product op de markt komen.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This