Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 1, 2010 in Bibliotheek, Social Media | 0 comments

Overtuigd van Hootsuite

Overtuigd van Hootsuite

Hootsuite: ik gebruik het nog maar een halve dag, maar ben nu al overtuigd. Deze Twitter (maar dat niet alleen)-client bevalt me eenvoudigweg beter dan bijvoorbeeld Seesmic of Tweetdeck, al was het alleen maar vanwege het feit dat je meerdere sociale netwerken in één webbased-app voorgeschoteld krijgt.  De layout bevalt me en de mogelijheden lijken eindeloos, maar het daarvan gebruik maken is een keuze. Erg handig vind ik het integreren van een RSS-feed (bijvoorbeeld van een blog). Het plannen van tweets of het bekijken van statistische informatie is iets wat ik in een later stadium zeker zal uitproberen. Naast de webapplicatie is er ook een iPhone-app, zowel in een Lite- als een betaalversie. Beide bieden voldoende functionaliteit om zich te kunnen meten met bijvoorbeeld Tweetie. Over laatstgenoemde ben ik ook tevreden, maar ik gebruik ze nu even naast elkaar om te kijken welke me het beste bevalt.Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This