Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 16, 2010 in Auteursrecht, Bibliotheek, Muziek, Social Media, Technologie | 0 comments

Spotify Classical Playlists

Spotify Classical Playlists

En weer is het een berichtje op Twitter dat me een spiegel voorhoudt. Streamingdienst Spotify kende ik al, maar gebruik het niet vanwege auteursrechtrestricties. De verwachting is echter dat het dit jaar ook voor Nederlandse gebruikers beschikbaar wordt. In mijn eerdere post DRM-loze muziek in de bibliotheek deed ik al een pleidooi dat de VOB zou moeten aanschuiven bij de gesprekken die Spotify voert met de Buma. De toekomst zit, of men het nu leuk vindt of niet, namelijk op het web. Dáár bevindt zich de eindeloze hoeveelheid content en dáár bevinden zich de gebruikers. En die laatste groep wordt toen in toenemende mate zijn eigen bibliothecaris, getuige de afspeellijsten voor klassieke muziek waarnaar eerdergenoemde tweet verwijst.

Add to: Facebook | Digg | Del.icio.us | Stumbleupon | Reddit | Blinklist | Twitter | Technorati | Yahoo Buzz | Newsvine

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This