Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mrt 28, 2010 in Bibliotheek, Social Media | 1 comment

Acht uur overwerken voor katachtigen

Acht uur overwerken voor katachtigen

Samen met vijf uiterst leuke en inspirerende dames en heren vormde ik afgelopen vrijdag een team tijdens Acht Uur Overwerken in Leeuwarden. Onze opdracht bestond uit het maken van een factsheet voor Stichting Pantera. Zij houden zich bezig met het opvangen en waar mogelijk terugbrengen in de natuur van katachtigen. Onderstaande presentatie was ons resultaat, waarmee de mensen van de stichting in hun sas waren.

Waarmee ik daarnaast zelf ook in mijn sas was was kennisgemaakt te hebben met een aantal studenten van de opleiding Communicatie en Multimedia Design van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden: Jelle Akkerman, Linda Dekker en Kees Plattel. Het was voor hen een uitdaging na te denken over kansen en mogelijkheden die het bibliotheekwerk biedt binnen het digitale domein. Ik ga er absoluut over nadenken hoe dit vorm te geven, mede naar aanleiding van een bezoek aan Dok Delft en De Waag eerder deze week. Wordt vervolgd.

[vodpod id=Video.3404406&w=425&h=350&fv=prezi_id%3Dzvkxmxgzfvlb%26amp%3Block_to_path%3D1%26amp%3Bcolor%3Dffffff%26amp%3Bautoplay%3Dno]

more about "Pantera", posted with vodpod

1 Comment

  1. Ik ben onder de indruk van jullie resultaat!En Prezi is echt een mooie presentatie tool!Ga ik zeker een keer mee aan de slag!mvgmarvinwww.marvinouwehand.nl

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This