Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mrt 20, 2010 in Social Media | 1 comment

23 dingen #9: chatten

23 dingen #9: chatten

MSN: nooit gebruikt
Gmail Chat: nooit gebruikt
ICQ: iets vaker gebruikt
iChat: nog iets vaker gebruikt..

.. maar voor allen geldt dat ik er de laatste paar jaar eigenlijk niet naar omgekeken heb. Vandaag de dag gebruik ik voor privécommunicatie de direct message-functies van Twitter en Facebook, email, fora of gewoon ouderwets de telefoon danwel een gesprek onder vier of meer ogen. Niet chatten in de oude zin van het woord dus, waarvoor je op zichzelf staande applicaties gebruikt. Dat lijkt me sowieso niet meer van deze tijd, want communiceren doe je wat mij betreft binnen je webbrowser, helemaal nu de cloud steeds volwassener wordt.

1 Comment

  1. Met de chatfunctie heb je dus niets. Toch liep het chatten bij aladin wel goed. Dit is trouwens inderdaad chatten binnen de webbrowser, zonder dat er iets geïnstalleerd hoeft te worden. Gmail chatten is ook zonder iets te installeren. Wellicht is dat de kant die we uitgaan met alle mogelijke applicaties in de wolk in plaats van op de afzonderlijke computers.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This