Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mrt 14, 2010 in Muziek | 0 comments

Picking Up Girls Made Easy

Picking Up Girls Made Easy

 

Edge2.0 co-presentator Arthur attendeerde me gisteravond op de muziekblog Scarstuff en wees me in het bijzonder op het album Picking Up Girls Made Easy van Eric Weber. Jaren geleden draaiden we enkele van deze uiterst vermakelijke “hoe verleid & schaak ik een dame” introductielessen al in ons radioprogramma, maar van mijn harde schrijf waren ze allang verdwenen. Ook van Scarstuff werden de opnames, stammend uit 1975, verwijderd, maar WFMU’s Beware Of The Blog heeft ze beschikbaar gesteld. Zij gebruikten enkele van Weber’s handleidingen namelijk voor het onvolprezen 365 Days Project. Onderstaand de directe links:

The Street Pick Up (6:00)
Love In The Library (5:11)
Single’s Bar Action (6:12)
Women’s Clothing Store Pick Up (6:39)
The Ballet Is A Ball (4:08)
Museum Pick Up (5:42)
Walking The Dog (5:53)
Pick Up At The Beach (5:46)

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This