Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 3, 2010 in Internet, Social Media | 0 comments

Al Di Meola – Electric Rendezvous

Op deze winterse zondagochtend had ik behoefte aan wat warme muziek. Op de iPod daarom Al Di Meola maar opgezocht, want zijn seventies albums beantwoordden geheel aan mijn wens. Niet eerder kwam ik daardoor op de gedachte ook eens op Youtube te kijken of er beelden uit deze periode voorhanden waren. En jawel! Echt heel leuk om deze geweldige band ook live aan het werk te zien. En het is echt waar: de staande toetsenist is Jan Hammer, u weet wel, de componist van het Miami Vice Theme.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This