Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 31, 2009 in Internet, Social Media | 0 comments

Baku: Symphonie of Sirens

Bij het aanschaffen van nieuwe releases voor Bibliotheken Midden-Fryslan kwam de uitgave Baku: Symphonie of Sirens, Sound Experiments in the Russian Avant Garde voorbij. De goede verstaander begrijpt dat ik alleen van de titel al erg warm werd. Geluidsexperimenten uit deze tijd spreken mij namelijk zeer aan, maar het aanbod was tot voor kort hoofdzakelijk beperkt tot Europa en de Verenigde Staten. De enige release die een tipje van de Oostbloksluier oplichtte was Electroacoustic Music Volume IV: Archive Tapes Synthesizer ANS 1964 – 1971.

De omschrijving van de uitgever ReR Megacorp belooft veel en iets zegt mij dat ik (en hopelijk de vele leners, want vanzelfsprekend heb ik Baku aangeschaft) niet teleurgesteld zullen worden:This is a definitive library collection, some seven years in the making and possibly our most important release of recent years.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This