Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 21, 2009 in Internet, Social Media | 0 comments

Enthousiast over YouScrobble

Het zou natuurlijk slechts een kwestie van tijd zijn alvorens er een mash-up van Youtube en Last.FM zou komen. Met YouScrobble is het wachten echter beloond. Het bedrijf werd al in augustus 2008 opgericht, maar de site kwam afgelopen oktober pas uit de beta-fase. De combinatie van het aanbod van beide websites en de cleane interface van de site maakt het een plezierige gebruikerservaring. Naast het beluisteren van streams en bekijken van video’s behoren ook betaalde downloads tot de mogelijkheid. En dat laatste voor een gunstige prijs: 500 nummers voor $ 14,99. Kijk, zo komen we nog eens ergens.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This