Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 17, 2010 in Bibliotheek, Muziek, Social Media | 2 comments

Mijn luistergedrag verbeeld door LastGraph

Mijn luistergedrag verbeeld door LastGraph

Zowel mijn iTunes als Spotify zijn gekoppeld met de Scrobbler van Last.fm. Vanmiddag kwam ik in aanraking met de toepassing LastGraph. Deze brengt het luistergedrag zoals dat door de scrobbler geaggregeerd is visueel in kaart. Zoals boven te zien kan dat een globaal overzicht zijn, maar het is ook mogelijk gedetailleerde verbeeldingen (posters) te downloaden. Onderstaand een voorbeeld van mijn luistergedrag vanaf 1 oktober vorig jaar tot nu. Ikzelf vond het wel mooi te zien dat er een kentering zichtbaar is die voor een groot deel te maken heeft met de startdatum van mijn huidige werk. Laten we zeggen dat ik het wel naar m’n zin heb.

graph_187812

2 Comments

  1. Pantera en Wim T. Schippers in dezelfde periode… what does it mean ??? what does it mean ???

    • Euhmm, dat heavy-metalfans ook wel wat gevoel voor humor hebben? 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lastgraph visualiseert een jaar lang luisteren at Muziek & de bibliotheek - [...] klein jaar geleden schreef ik een berichtje over Lastgraph. Dit gereedschap visualiseert alle muziek die middels Last FM’s [...]

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This