Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 7, 2010 in Bibliotheek, Social Media | 0 comments

Bibliotheekinnovatie en NHL Communication & Multimedia Design

Bibliotheekinnovatie en NHL Communication & Multimedia Design

Vanmorgen informeerde ik collega’s over het besluit in onze bibliotheek een crossmedialaboratorium te huisvesten. Nu klinkt dit wellicht wat groter dan het is, maar het komt erop neer dat zes studenten van de minor Crossmedia (behorend bij de opleiding Communication & Multimedia Design) van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden bij ons gedurende vijf maanden intern aan een project komen werken. Een soort van hackerspace light dus. Inhoudelijk is er nog niet al te veel over te zeggen, maar de kans is aanwezig dat er gewerkt zal worden aan een zogenaamde alternate reality game. Dat de collectie van de bibliotheek hierin een rol zal spelen ligt voor de hand. En aangezien we hiermee op 1 september a.s. van start willen gaan volgt er sowieso op korte termijn meer inhoudelijke informatie.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Het was geweldig bij Bibliotheek Leeuwarden! - Muziek & de bibliotheek - [...] voortgekomen uit een projectgroep gaming, is daarvan een voorbeeld. Maar ook de Twitterboom, projecten met studenten van de Noordelijke…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This