Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 20, 2013 in Design, Innovatie, Mediawijsheid | 0 comments

3Doodler: een pen die print in de lucht

3Doodler: een pen die print in de lucht

Wauw! 3D-printtechnologie teruggebracht naar schrijven en/of tekenen in de lucht, met een tastbaar object als resultaat. 3Doodler is een succesvol Kickstarterproject dat deze droom werkelijkheid maakt.

3Doodler is the world’s first and only 3D Printing Pen. Using ABS plastic (the material used by many 3D printers), 3Doodler draws in the air or on surfaces. It’s compact and easy to use, and requires no software or computers. You just plug it into a power socket and can start drawing anything within minutes.

Wobbleworks, het bedrijf achter 3Doodler trachtte in eerste instantie een bedrag van 30.000 op te halen, maar de teller staat inmiddels al op ruim een half miljoen (!) dollar aan toezeggingen. Wat een geweldige tijd is het wat dat betreft toch!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This