Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 8, 2012 in Muziek, Social Media | 0 comments

Igor Presnyakov vertaalt alles naar de akoestische gitaar

Hij schijnt al een Youtubesensatie te zijn sinds 2007, maar ik had tot een kwartiertje terug nog nooit eerder van hem gehoord, Igor Presnyakov. Deze Russische gitarist vertaalt alles wat los en vast zit succesvol naar repertoire voor akoestische gitaar. Adele, Pink Floyd, Metallica, Rush, Guns ’n Roses, Oasis: het is een eindeloze lijst vertolkingen op zijn Youtubepagina. Af en toe doet hij me denken aan Michael Hedges, zij het veel ongepolijster. Naar verluidt verkaste hij na zijn studie in Moskou naar Nederland, maar ik kom er niet achter of hij momenteel nog hier verblijft. Voor een aangenaam verpozen op een dag als deze vormt dat natuurlijk ook helemaal geen belemmering. Hieronder, vrij arbitrair, drie vertolkingen van zijn hand.Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This