Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 16, 2011 in Bibliotheek, Internet, Muziek, Social Media | 1 comment

Muziekdingen, social media als instrument #hap7 #nvb11

Morgen, tijdens het NVB Congres, houd ik in de Happe.ning-track een verhaal over de Muziekdingen. Ik zal daarbij in het bijzonder ingaan op de rol die (muziek)bibliotheekmedewerkers als content curator kunnen vervullen. Hieronder de presentatie.

1 Comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. Library Lab: print je eigen bibliotheekinterieur at Muziek & de bibliotheek - [...] opende gisteren mijn presentatie bij het NVB Congres met de stelling dat de fysieke bibliotheek de context van digitale…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This