Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jun 13, 2011 in Auteursrecht, Internet, Kunst & Cultuur, Muziek, Social Media | 0 comments

Wizard of Oz in de re-remix

Bewerk de bewerking van de Wizard of Oz, dat is zo ongeveer de uitnodiging die Nick Bertke deed. Op zijn site is de track Yellow Brick Road te downloaden (volledig bestaand uit geluidsfragmenten van de Wizard of Oz) en het is aan de genodigden deze soundtrack te voorzien van video.

I’m giving all YouTubers, video editors and film makers out there the chance to make the one and only official video for Wizard Of Oz remix. Simply submit your masterpiece as a video response to the YouTube video above! The winner will be contacted via YouTube with the details needed to upload the video in high quality to my server. The video will then be posted to my YouTube channel, and the creator(s) will be credited and promoted in the description. I’ll also be creating a short-list of my favorite entries here at PogoMix.net!”

Op 19 juni sluit de competitie. Onderstaand enkele resultaten die reeds werden ingestuurd.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This