Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 24, 2010 in Innovatie, Internet, Social Media | 0 comments

Assange: “the one-man global McDonald’s of leaks”

Assange: “the one-man global McDonald’s of leaks”

De kijk van scifi-auteur Bruce Sterling op Wikileaks is er één om in te lijsten. De tekst (let op: lang) staat bol van de pakkende beeldspraak en legt intrigerende lijntjes tussen NSA & Wikileaks, Monika Lewinsky & Julian Assange en het onderscheid tussen transparantie & discretie

If the Internet was walking around in public, it would look and act a lot like Julian Assange. The Internet is about his age, and it doesn’t have any more care for the delicacies of profit, propriety and hierarchy than he does.”

Het volledige artikel is hier te lezen, met dank overigens aan Arthur.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This